jueves, 11 de abril de 2013

Alba, la Pintora de Somnis

Avui us presento a una amiga especial, l'Alba, la Pintora de Somnis, una artista amb el pinzell perquè dibuixa desde del cor, plasmant allò que per a ella és la vida, la recerca dels somnis de les persones...perquè...què es una vida sense somnis?

Hace tiempo que quería presentaros a una amiga especial, Alba, la Pintora de sueños,  una arstista que dibuja desde el corazón y plasma en sus lienzos (de diversos tipos) su pròpia visión de la vida, una vida que como motor tiene los propios sueños...i es que...¿Qué es una vida sin sueños?


Us convido a que paseu pel seu blog http://albamartinezaguado.blogspot.com.es/
i a la seva pàgina de facebook https://www.facebook.com/AlbaLaPintoraDeSomnis podeu trobar les novetats i el preu de les seves ilustracions, així com també podeu establir un contacte perquè us dibuixi els VOSTRES SOMNIS.


Os invito a pasar por su blog http://albamartinezaguado.blogspot.com.es/ y a que entréis en su página de facebook para ver las últimas novedades, el precio de sus ilustraciones y su contacto para...por qué no...pedirle que dibuje VUESTROS SUEÑOS.










I si ja us heu quedat ben enamorat de les seves il·lustracions i en voleu més...no us perdeu el seu primer conte il·lustrat: UN SOMRIURE AL DESPERTAR, que aviat trobareu a les botigues. I si voleu ser de les primeres i viviu a prop de Ripollet, paseu-vos el dia 17 de març pel Centre Cultural a les 18h...farà una presentació ben especial!

¿Os habéis enamorado ya de sus obras? Pues no os perdáis su primer libro ilustrado, que presentará en el centro cultural de Ripollet el próximo miércoles 17 de marzo a las 18h. Si estáis cerca no dudéis en acercaros porque estoy segura que será una presentación muy especial. Y si tenéis niñ@s, podéis venir acompañad@s!!



¡¡Qué viva el arte y sus artistas!!



2 comentarios:

  1. Ohhhh que bonito!!! yo ya me he hecho seguidora! me encanta! un besito guapa y gracias por dárnosla a conocer! feliz viernes!!

    Cristina de Puppetilandia

    ResponderEliminar
  2. uuuuaaaauu que maravilla, gracias! besazos

    ResponderEliminar