viernes, 28 de diciembre de 2012

Diari de desembre...i una mica més (II)

Ho he de dir...fer un diari d'scrap és sensacional!! Però també requereix de molta dedicació constant per poder dur-lo a terme amb il·lusió i ganes! Sort de les vacances!
El que més m'enradereix és trobar una estona per anar a imprimir les fotografies a un laboratori (on sé que ho fan de qualitat) i esperar al dia següent a que estiguin fetes...però bueno...em recorda a deu anys enrera quan portava un carret per setmana a revelar i després em tirava hores decorant els álbums amb aquelles fulles amb pega i acetat!!

No m'enrotllo més i us mostro algunes pàgines acabades del meu DN'12. Aquesta vegada he fet les fotos pàgina per pàgina perquè el pogueu veure millor.

Lo tengo que decir...hacer un diario de scrap es sensacional!! Pero también requiere de mucha dedicación constante para poder llevarlo a cabo con ilusión y ganas! Menos mal que tengo vacaciones para recuperar los días pendientes!

Lo que más me retrasa es encontrar un rato para ir a imprimir las fotografías a un laboratorio (donde sé que lo hacen de calidad) y esperar al día siguiente a que estén hechos...pero bueno...me recuerda a diez años atrás cuando llevaba un carrete por semana a revelar y después me pasaba horas decorando los álbums con aquellas hojas con pega y acetato!!

No me enrollo más y os muestro algunas páginas acabadas de mi DN'12. Esta vez he hecho las fotos página por página para que lo podáis ver mejor.

Día 10: ilusionada con mi BLOG!!
Dia 10: il·lusionada amb el meu BLOG!!



Día 12: a Pamplona por trabajo!
Dia 12: a Pamplona per la feina!




Día 2: al teatro!
Dia 2: al teatre!



Dia 9: us enrecordeu de l'álbum-acordió de les abelletes?
Va ser la primera entrada al meu blog, però el meu primer álbum d'scrap!! (ja us aniré ensenyant) I ara ja ha nascut el seu propietari!
Día 9: ¿os acordáis del álbum-acordeón abejitas? Fue mi primera entrada del blog pero no mi primer álbum de scrap!! (ya os iré enseñando!) Ahora, ya ha nacido su propietario!

 






Día 11: ¡un palo a topos!!
Dia 11: un pal de "topitos"! 

 



Dia 7: Pa de  Nadal! Crec que aquesta és una de les pàgines més plenes, tot i així m'agrada, què us sembla?
Día 7: Pan de Navidad! Creo que esta es una de las pájinas más llenas...cosa que no suelo hacer...aún y así, me gusta, y a avosotr@s?



Día 3: postales para recordar...
Dia 3: postals de Nadal per recordar...




Hasta aquí, junto con esta otra entrada los primeros 12 días del Diario de diciembre de 2012.

Fisn aquí, i amb aquesta altra entrada els primers 12 dies del meu Diari de Desembre de 2012.

Feliz día a tod@s!  Bon dia a tothom!

5 comentarios:

  1. Ostres, Olga què xulo t'està quedant!! :O Està molt treballat!
    És còmode aquest format?? Algun dia el vull provar!
    Salutacions!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. M'agrada el format per la forma allargada a l'obrir-lo, sobretot per fer un diari...sembla com si es pogués dividir el dia en trossets...Però és veritat que queda poc marge de variacions, i més si, com jo, poses un acalendari a l'inici de cada dia...Intento jugar amb pàgines menys plenes que d'altres, en canviar el journaling d'espai...quan ho provis m'expliques!!

      Gràcies Marta...el teu comentari m'anima a anar continuant!

      Eliminar
  2. M'encanta! quina artista! és xulíssim!

    ResponderEliminar