lunes, 7 de enero de 2013

un mòbil per donar les gràcies

Moltes vegades, segur, que us sentiu agraïts o agraïdes amb algú i penseu en donar les gràcies amb quelcom que també parli de vosaltres. És el que em va passar quan van venir les ganes de fer aquest mòbil. 

 Seguro que  muchas veces seguro os sentís agradecidos o agradecidas con alguien y pensáis en dar las gracias con algo que también hable de vosotras mismas. Es lo que me pasó cuando me vinieron unas ganas tremendas de crear este móvil. 


 Vaig aprofitar alguns trossos de cartró gruixut que tenia per casa d'altres projectes. Aquests cartrons són la bomba per crear coses! els coneixeu? en tallar-los es veu l'entramat interior del cartró i dóna un efecte molt xulo! A Barcelona els podeu trobar a Servei Estació. Damunt de cada tros, o bé vaig dibuixar directament amb olis o vaig pegar uns papers amb paraules i textos dedicats a la persona a qui li anava a regalar.


Aproveché algunos trozos de cartón grueso que tenía por casa de otros proyectos. Estos cartones son la bomba para crear cosas ¿los conocéis? al cortarlos se ve el entramado interior del cartón y da un efecto muy chulo. En Barcelona los podéis encontrar en Servei Estació. Encima de cada trozo, o bien dibujé directamente con óleos o pegué unos papeles con palabras y textos dedicados a la persona a quien se lo iba a regalar.

Aquí tenéis algunos detalles:

Alguns detalls de més a prop!:


La idea de l'arbre esperançador i fantàstic és una versió d'un trosset d'una de les pàgines de l'àlbum il·lustrat: Princeses de Rebeca Dautremer
 i la nena que puja amb la força de l'estel és una versió d'aquesta il·lustració:   
(no em vaig guradar el nom de l'il·lustradora...ho sento moooolt, si algú ho sap, si us plau, que m'ho faci saber).

La idea del árbol esperanzador y fantástico es una versión de un trocito de una de las pájinas del álbum ilustrado: Princesas de Rebeca Dautremer 
y la niña que sube con la fuerza de la estrella es una versión de esta ilustración:
 (no guardé el nombre de la ilustradora...lo siento muchíisimo, si alguien lo sabe, por favor, que se ponga en contacto conmigo).

it-took-her-outa-there


Gràcies
Gracias

4 comentarios:

  1. Una idea preciosa!!La muñequita te ha quedado genial.
    Bsts

    ResponderEliminar
  2. Que bonito regalo , ha quedado genial Y la ilustracion me encanta :-)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Sí, me gustaría poner la referencia de la autora...o autor...de la ilustración!

      Eliminar